jobsamtale hos techparken

Spørgsmål til arbejdspladsen

Du er kaldt ind til jobsamtalen og har allerede læst “de spørgsmål du får til interview”, de formodentlig vil stille dig.

Endelig oprinder dagen og de begynder at stille dig spørgsmål om din baggrund, livs-historie og så videre. Du formidler dine tidligere erhvervserfaringer og dine personlige kvaliteter, der gør dig oplagt til stillingen. Jobsamtalen er næsten forbi, og så spørger de dig det sidste spørgsmål, som du (måske) har glemt – “Har du nogle spørgsmål til mig/os?”

Det kan faktisk give dig en mulighed, du ikke vil gå glip af. Deltagelse i interviewet er en vigtig faktor, men hvad der skelner en kandidat fra de andre er, når de engageret spørger den anden vej. Dette viser ikke bare din oprigtige interesse i stillingen, det illustrerer også, at du har lavet dit hjemmearbejde i forhold til virksomheden og stillingen.

I denne episode kommer vi omkring:

  • Er det vigtigt at spørge ind til virksomheden, løn etc.
  • Inspiration til 8 relevante spørgsmål du kan stille arbejdspladsen og/eller lederen til jobsamtalen


Mange kandidater bliver fristet til at spørge ind til lønoplysninger og div. goder, men det bør først drøftes, efter du har fået tilbudt stillingen! Der vil du også være i en langt bedre position til at forhandle alligevel.

SHOP til jobsøgende – KLIK HER!

Interviewprocessen kan være din bedste introduktion til virksomheden og ved at udvikle en god kontakt til den rekrutteringsansvarlige, har du også mulighed for at skille dig ud blandt de øvrige kandidater. Jo mere behageligt du er, desto mere behagelige er de. Husk, dette er din mulighed for at få yderligere oplysninger om den stilling og det firma, som du ikke kunne få, mens du har siddet og lavet research om dem online, så benyt muligheden og dobbelttjek, at det er den rigtige stilling for dig.

Held & Lykke fra os i TechParken

 

ARTIKLEN ER SPONSORERET AF:

Fif fra en Headhunter