Vertica
Vertica er
et dedikeret e-handelshus. Vi lever og ånder for e-handel og sammen med Danmarks mest ambitiøse virksomheder nytænker og udvikler vi prisvindende e-handelsløsninger til B2B og B2C. Desuden arbejder vi aktivt med iværksætteri, og vi tror på, at høj arbejdsglæde er fundamentet for en god virksomhed på alle fronter.
Vores projekter
varierer i både størrelse og varighed. De mindste opgaver løses af 1-2 konsulenter på få uger, mens de største projekter strækker sig over flere år og løses af større teams. Vi arbejder agilt efter Scrum-modellen, og alle projektteams ledes af en Scrummaster.
Hvordan er det at arbejde i Vertica?
Vi er en humørfyldt og uformel organisation med en flad struktur, hvor alle i høj grad har mulighed for at påvirke deres egen hverdag og for at udvikle sig både personligt og fagligt. Vi forventer at alle medarbejdere selv tager ansvar for sin dagligdag og bidrager til vækst og trivsel for både sig selv og virksomheden.
Kontakt
Aarhus:
Studsgade 29
8000 Aarhus

København:
Flæsketorvet 68
1711 København V
info@vertica.dk
Læs mere på Vertica.dk
Warning: Attempt to read property "_company_description" on null in /customers/5/e/d/techparken.dk/httpd.www/wp-content/themes/jobify/inc/integrations/wp-job-manager/class-wp-job-manager-listing.php on line 139

Tilbage til "Alle virksomheder"

Hvad søger du efter? Søg gerne nedenfor.