SCR FREELANCE
Fagligheden skal være i orden
Så den matcher vores kunders efterspørgsel. Vi har stor tillid til vores konsulenters kompetencer, og vi er gerne med til at videreudvikle dine kompetencer i en retning, hvor du får mest muligt ud af dem. I vores samtaler med konsulenter giver vi regelmæssig feedback på samarbejdet med kunderne samt giver forslag til udviklingsområder for den enkelte.
VÆLG OS
DU SKAL VÆLGE SCR FREELANCE SOM KONSULENT HVIS DU VIL HAVE: Diskretion og ærlighed gennem hele processen En tæt relation og et personligt men professionelt samarbejde Et veltilrettelagt forløb hvor du kender alle trin på forhånd KONTAKT: 86 18 40 44, info@scr.dk
SCR Freelance er KONSULENTMÆGLER!
Hos SCR Freelance kender vi IT-branchen, hvilket tydeligt kommer frem når vi matcher dine kompetencer til kundens forretningsbehov. Vi kan matche dine kompetence med de rigtige virksomheder, så du får en spændende og udfordrende projekter.
Hos SCR Freelance
har vi en oprigtig interesse for vores konsulenter. Vi er opmærksomme på dine styrker og svagheder og ser, hvordan du bedst kan udnytte dit potentiale fuldt ud. I alle relationer er vi ærlige og hensynsfulde og agerer som en professionel og seriøs samarbejdspartner, hvor du vil føle et tilhørsforhold, som en del af et fællesskab.
Warning: Attempt to read property "_company_description" on null in /customers/5/e/d/techparken.dk/httpd.www/wp-content/themes/jobify/inc/integrations/wp-job-manager/class-wp-job-manager-listing.php on line 139

Tilbage til "Alle virksomheder"

Hvad søger du efter? Søg gerne nedenfor.