Morning Train
WEBBUREAU I ODENSE:
DIGITAL VÆKSTREJSE PÅ 1' KLASSE Morning Train er et pulserende webbureau i hjertet af Odense, som efter flere år som unge iværksættere i byen er slået igennem som et firma i vækst.
MADE IN ODENSE
Vores maskinrum ligger i Odense, og herfra udvikler vi alle projekter. Vi har fravalgt outsourcing og eksternt freelance-arbejde, fordi vi ønsker en 1’ klasses kultur, som gennemstrømmer hele lokomotivet.
Vi er webnørder
som elsker at programmere og optimere online forretninger. Derfor har vi specialiseret os inden for tre kerneområder: Digitalt design, programmering og online markedsføring.
En god kultur
lever kun, når besætningen kommunikerer og udlever den dagligt. Et godt arbejdsmiljø er et resultat af spændende arbejdsopgaver, sammenhold og et socialt miljø. Derfor har vi to sociale aktiviteter hver måned og en frokostordning, hvor vi kommer hinanden ved.

KOM I KONTAKT MED MORNING TRAIN
Du er altid velkommen til at kontakte os for at få sparring og tilbud på ydelser inden for digitalt design, webudvikling og online markedsføring. Vi bestræber os på at gå lige til sagen – og vi lytter, før vi taler.

Tlf.: +45 69 69 26 42Adresse Odense: Gammelsø 4, 1. TH., 5000 Odense CAdresse KBH: Kløvermarksvej 70, 2300 København S Email: mail@morningtrain.dk Firma: Morning Train Technologies ApS

Tilbage til "Alle virksomheder"

  • MorningTrain praktikplads

    MorningTrain
    • Praktik/Interim
    • 8. januar 2018