OM OS
Vi er Danmarks førende e-handelshus, fordi vi har nogle af de dygtigste medarbejdere i branchen, som tænker strategisk og altid sætter barren højt, når det kommer til konstant at udvikle sig og forbedre vores løsninger og softwareplatform.
Hos os
Bliver du en del af Fyns største udviklermiljø, der består af mere end 50 engagerede og fagligt højt kvalificerede udviklere og arkitekter. Du kan forvente en udfordrende og varieret hverdag i en flad, social og teambaseret struktur.
Hesehus er the place to be!
Vi går op i at løfte i flok, og vores kultur bærer præg af et stærkt, socialt sammenhold, hvor der er mange fejringer og sociale arrangementer i det omfang, man har tid og lyst til.
Kasper Smedegaard, Projektleder
”Vi bruger ofte navnet ’hesehusianer’ om os selv, og det er svært helt at beskrive, hvad der egentlig ligger i det. Én af de ting, man som nyansat lægger mærke til, er forskelligheden. Plads til at være den, man er. Og på trods af den store forskellighed - også i det vi laver - så er der bare en helt særlig fællesskabsfølelse, hvor man vil hinanden. Dét gør, at man som ny føler sig meget velkommen fra start og hurtigt bliver en del af hesehusianerånden”
Warning: Attempt to read property "_company_description" on null in /customers/5/e/d/techparken.dk/httpd.www/wp-content/themes/jobify/inc/integrations/wp-job-manager/class-wp-job-manager-listing.php on line 139

Tilbage til "Alle virksomheder"

Hvad søger du efter? Søg gerne nedenfor.