Samarbejde på tværs
Vi er ambitiøse og har høj trivsel og medarbejdertilfredshed. Vores kultur er uformel og uhøjtidelig med ligeværdig dialog på tværs af afdelinger, anciennitet og status.
Ambitionen er at skabe en af landets mest spændende arbejdspladser præget af talent, nyskabelse, entusiasme og faglig indsigt til gavn for både kunder og pensionsopsparere.
Søg uopfordret
Har vi ikke en ledig stilling, der passer til din profil, er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning via vores hjemmeside: www.Forca.dk/karriere

"I teamet planlægger vi selv arbejdsdagen, og vi er selv herrer over, hvordan opgaverne skal løses." Andreas Obling Kjærgård, Applikationsudvikler.
Frihed, indflydelse og udvikling
Hos os skal du være klar til at gribe ansvaret, uanset om du arbejder i et agilt udviklingsteam, i driften eller i en stabsfunktion.

Vi arbejder i teams, og du får stor frihed, masser af indflydelse og mulighed for udvikling.
STØTTER SKOLER I NEPAL:
På få år har Human Practice Foundation formået at bygge 16 skoler færdige og samle penge til i alt 30 skoler i Nepals fattigste områder og sætte gang i en række iværksætterprojekter, som løfter lokalsamfundets evne til egen værdiskabelse. Forca er Founding Company til fonden og støtter med gratis udførelse af regnskab og bogføring. (se video)

Tilbage til "Alle virksomheder"

Hvad søger du efter? Søg gerne nedenfor.