Eftertragtet i 2018

Eftertragtede sprog for udviklere

Innovationer inden for teknologi og softwareudvikling har udløst en stigning i jobs til IT konsulenter, freelance- og faste softwareudvikler.

De seneste tendenser i IT viser udvikling indenfor flere “sprog”, så hvis du overvejer at kaste dig over nye/ekstra udfordringer, kan vi anbefale:

Node.JS 

Den populære Javascript – bygget på Chrome’s V8 Javascript-motor, er et stadig mere populært miljø for at udvikle server-side webapplikationer. Node.js indeholder et indbygget bibliotek, der gør det muligt for applikationer at fungere som sin egen selvstændige webserver og bruges også af store virksomheder, herunder IBM, Microsoft, Paypal, Godaddy og Linkedin.

Full Stack 

En full-stack-udvikler er blevet defineret som en person, der er specialiseret i alle faser af software udvikling fra server og netværksstyring til kvalitetssikring. Selvom personen ikke anses for at være ekspert i hvert trin, kan en full-stack-udvikler fint have viden om at udvikle noget fra koncept til færdigt produkt(både front- og backend).

AngularJS 

AngularJS er en strukturel ramme for udviklingen af ​​dynamiske webapps, så du kan bruge HTML som et template sprog og udvide syntaks til at udtrykke applikations komponenter tydeligt. Det resulterende miljø er ekstraordinært udtryksfuldt, læsbart og hurtigt udviklet.

Javascript

Javascripts skriptsprog giver yderligere interaktivitet og dynamiske elementer til websider og webapplikationer. For ikke at forveksle med Java, er dette et af de mest populære og kraftfulde programmeringssprog, der bruges specifikt til webdesign og udvikling for at forbedre interaktivitet og funktionalitet (et af de mest efterspurgte blandt TechParkens jobopslag pt.).

BI

Business Intelligence giver mening om de data, en virksomhed allerede har. En BI-udviklers grundlæggende færdigheder har tendens til at involvere dybdegående erfaring med databaser, dataudvinding og datalagring. Kan kræve kendskab til SQL-server, SSIS og SQL Services og at være specialiseret i proprietære systemer som f.eks. Oracle BI Suite.

Scala 

Scala er et objektorienteret programmeringssprog, der bruges til generelle softwareapplikationer og af mange onlinefirmaer, herunder Twitter, Linkedin og Intel. Scala betyder skalerbart sprog med den hensigt at vokse til brugerens krav og er det foretrukne “arbejdshest”sprog for mange missionskritiske server systemer.

Hadoop Developer

Hadoop Developers er ansvarlige for den faktiske kodning og programmering af Hadoop applikationer og software relateret til Big Data. Andre færdigheder omfatter indlæsning fra forskellige datasæt og forbehandling Hive and Pig samt viden i databasestrukturer.

Herudover kan det kun anbefales at sætte sig mere ind i AI (Artificial Intelligens) der kommer til at fylde meget i fremtiden. Dvs. Machine Learning, Deep Learning, Neurale Netværk og Data Mining.

Kan du komme på flere der skal på listen?

Index til Resrc.io liste med gratis bøger om div. programmerings-sprog: 

 

ARTIKLEN ER SPONSORERET AF:

Development

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.