IT Minds
Karriere hos IT Minds
Vi holder hele tiden vores unge talenters udvikling for øje. Det gør vi ved at lade dem bære ansvar på IT-projekter helt fra begyndelsen til overlevering af løsningen. Hos IT Minds bliver man ikke bare placeret på en stol og bedt om at teste eller fejlsøge i 10.000 linjer kode. Hos IT Minds får man frirum og mulighed for at vokse med opgaven som konsulent - og får ansvar derefter.
Konsulent
Hos IT Minds ved vi, at talent skal udfoldes gennem erfaring og udfordringer som man ikke får tilbudt på skolebænken. Du får frirum og mulighed for at vokse med opgaven som konsulent - og får ansvar derefter, uanset om du er under uddannelse eller færdig uddannet.
Be bold.
Vi søger derfor hele tiden unge talenter, som har passionen for at være konsulent, og for at være i kontakt med kunder, samarbejdspartnere og projektledere. Vi tror på, at vi med engagerede medlemmer af et team kan skabe løsninger, der hele tiden bliver bedre.
KONTAKT
Finlandsgade 27C 8200 Aarhus N +45 71 99 28 88 info@it-minds.dk Eller: Trommesalen 5, 4. tv. 1614 Copenhagen V +45 71 99 28 88 kbh@it-minds.dk
Warning: Attempt to read property "_company_description" on null in /customers/5/e/d/techparken.dk/httpd.www/wp-content/themes/jobify/inc/integrations/wp-job-manager/class-wp-job-manager-listing.php on line 139

Tilbage til "Alle virksomheder"

Hvad søger du efter? Søg gerne nedenfor.