INFOSUITE
Vi har software på hjernen
Men sætter samtidig en ære i at lære vores kunders forretning at kende, så vi kan levere optimale, værdiskabende løsninger. Hos os får du mulighed for at arbejde med spændende og varierende opgaver i et inspirerende arbejdsmiljø.
Sammenhold
Vi arbejder i et delvist åbent kontorlandskab, hvor arbejdsformen er uhøjtidelig og foregår i samarbejde med dine kolleger. Vi vægter det kollegiale sammenhold højt og afholder ofte arrangementer der styrker fællesskabet og glæden ved at hygge sig med hinanden ud over arbejdet.
Hverdagen hos InfoSuite
Hos InfoSuite vil du opleve en uformel organisation med en høj grad af samhørighed og korpsånd. Vi vægter engagement, fællesskab, humor og balance mellem arbejde og fritid. Du får mulighed for at arbejde ud fra fleksible arbejdstider, og du får selv et stort medansvar i at planlægge din arbejdsdag.
Uopfordrede ansøgninger
Vi er altid på udkig efter kompetente medarbejdere som brænder for at være en del af vores team. Du er derfor meget velkommen til at sende en uopfordret ansøgning vedlagt dit CV. Du kan enten sende den med posten til InfoSuite A/S, Merkurvej 1K, 8. sal, 7400 Herning (att. Adm. direktør, Poul Viller) eller på mail til info@infosuite.dk.

Tilbage til "Alle virksomheder"

Hvad søger du efter? Søg gerne nedenfor.