FREMTIDSFABRIKKEN
Funding
Vi har desuden lige landet et større kompetenceudviklingsprojekt, der hedder Co-Create, hvor IT iværksættere er målgruppen! Klik på vores billed-links og læs mere om os.
IT IVÆRKSÆTTERHUS
Velkommen til IT freelancere og SMV IT virksomheder i Fremtidsfabrikken. Vent ikke på den rigtige stilling - skab den selv! Startup-pladser, for KUN kr. 1000 kr. pr. mdr.
IT og teknologi på Sydfyn
Fremtidsfabrikken bliver fælles mødested for sydfynske IT-virksomheder, så huset kan være basen for et styrket IT-netværk og måske endda en kommende IT-klynge. Placeringen er tæt på togbanen og med en dejlige frokost, der kan købes på klippekort, samt spændende events i det tilstødende iværksætterhus.
I Fremtidsfabrikken
er der pausezoner, hvor du kan slappe af og holde uformelle møder. Her er plads til at strække benene, få energi i kroppen eller flade ud - og plads til socialt samvær og indbyggernes fredagsøl. Zonerne er placeret rundt omkring i huset, hvor tilfældige møder opstår, og hvor du som indbygger hurtigt lige kan arrangere et møde i uformelle omgivelser, som alternativ til mødelokalerne og caféen.

Tilbage til "Alle virksomheder"

Hvad søger du efter? Søg gerne nedenfor.