Datawise
DataWise
Driver også IT kontorfælleskabet "Alley 87" - som kan ses i TechParken under kontorfællesskaber. Målet med kontorfællesskabet er at lave en fed arbejdsplads, for mindre virksomheder med gode sociale arrangementer, netværk og sjove gadgets, som gør hverdagen sjovere.
Hvor
Vores fysiske rammer i Horsens er beliggende i IT kontorfællesskabet alley87, som samtidig er et stærkt netværk til viden og ressourcer.
DataWise er
en konsulentvirksomhed, der leverer skræddersyede og brugervenlige løsninger til vore kunder, baseret på kompetencer inden for Business Intelligence, Data Warehousing og relaterede teknologier.
Teknologier
Hos DataWise bruger vi primært Microsoft teknologier. Vi er ikke teknologifascister, men vi mener, at MS' værktøjer er førende inden for de grundlæggende BI og DWH teknologier, samt er det værktøj med de bedste tilpasningsmuligheder.
Warning: Attempt to read property "_company_description" on null in /customers/5/e/d/techparken.dk/httpd.www/wp-content/themes/jobify/inc/integrations/wp-job-manager/class-wp-job-manager-listing.php on line 139

Tilbage til "Alle virksomheder"

Hvad søger du efter? Søg gerne nedenfor.