Alley87
Netværk
Beboerne i Alley 87 har erfaring inden for næsten alle teknologier og brancher. Vi sidder i et stort åbent kontorfællesskab, hvor der er rig mulighed for sparring og samarbejde med hinanden. Målet med kontorfællesskabet er at lave en fed arbejdsplads, for mindre virksomheder med gode sociale arrangementer, netværk og sjove gadgets, som gør hverdagen sjovere.
Vi giver en kop kaffe
Elsker du også at nørde med tingene, og samtidigt have nogen at spare med, kunne en kontorplads i Alley 87 måske være noget for dig. Kontakt os gerne, så giver vi en kop kaffe og viser rundt.
Alley 87
Er centralt belliggende i Teaterpassagen mellem Horsens Ny Teater og gågaden. Du kan både leje et enkelt skrivebord, eller kontorlokaler i forskellige størrelser.
Om Alley 87
Alley 87 drives af folkene bag firmaet DataWise, som er et mindre IT konsulenthus i Horsens. Navnet Alley 87 er en reference til blandt andet Area 51, som er hjemsted for test og udvikling af nogle af USAs mest avancerede militære systemer. Alley giver også en relation til Silicon valley. 87 er for 8700 Horsens. Målet er, at vi her i Alley 87 kan få lavet nogen lige så banebrydene og nyskabende løsninger.
Warning: Attempt to read property "_company_description" on null in /customers/5/e/d/techparken.dk/httpd.www/wp-content/themes/jobify/inc/integrations/wp-job-manager/class-wp-job-manager-listing.php on line 139

Tilbage til "Alle virksomheder"

Hvad søger du efter? Søg gerne nedenfor.