Stillingsopslag

Vi har netop udviklet en ny PowerBi platform til vore kunder og de er vilde med det og vil have endnu mere. Derfor søger vi nu en kollega der kan hjælpe os med at løfte den opgave, så ventetiden ikke bliver så lang. Vi søger derfor en BI-udvikler, der vil bidrage med at omsætte forretningens behov til brugbare datadrevne løsninger på mange forskellige niveauer.

Vi forventer du har en del erfaring med i at arbejde med komplekse datasæt og udvekslinger. Din opgave bliver, sammen med kunden, at oversætte denne kompleksitet til konkrete og anvendelige BI-løsninger, som formidler de rette informationer på en visuelt intuitiv måde.

Det betyder også at du vil have en bred samarbejdsflade i hele vores organisation.

Som BI-udvikler er dine opgaver:

  • Omsætte behov, idéer, initiativer og opgaver til konkrete løsninger.
  • Udvikling af Business Intelligence løsninger som understøtter forretningsprocesser i Power BI.
  • Hjælpe med at udvikle self-service business intelligence løsninger og yde ekspertrådgivning til superbrugere ude hos kunderne, der vil derfor også være en del kundekontakt
  • Lave API’er til løsningen
  • Bidrage til at modne dataforståelsen i hele organisationen.

Du bliver en del at et lille hold der har ansvaret for denne platform, men vi har også brug for en der kan sætte retning for vores BI-platform så du vil kunne få en vigtig rolle i at forme fremtidens PowerBI for Miralix. Du kommer til at have en tilknytning til vores udviklingsafdeling som bidrager til rammen for vores BI-løsning. Vi arbejder efter agile metoder i Miralix og vores strategi hedder Beat yesterday, så vi ønsker hele tiden at arbejde smartere og gøre tingene ordentligt.

Business Intelligence profil
Du har relevant uddannelsesbaggrund, eksempelvis cand.merc.dat, cand.it, datamatiker, cand.polit eller cand.oecon, eller har på anden vis opnået analytisk forståelse og evner indenfor Business Intelligence.

For at få succes i stillingen, er det afgørende, at du har kendskab til eller ønsker at udvikle erfaring med:

  • Microsoft Power BI og Power automate.
  • SQL og/eller datamartmodellering.
  • Leverancekæden i BI løsninger.

Som person har du evnen til at sætte dig i de forskellige interessenters og fagligheders sted og tænke deres forskellige behov ind i en god samlet BI-løsning. Du skaber overblik og struktur i dit arbejde, og du bidrager til, at der er kvalitet, koordinering og videndeling i det team, du indgår i. Det vil klart være en fordel at du har lidt programmeringserfaring i C# og/ eller Blazor, men det er ikke et krav.

Selvom Miralix efterhånden har mere end 25 år på bagen, fastholder vi en startup kultur, hvor vi hurtigt træffer beslutninger og lære af vores fejl. Vi er en rummelig virksomhed hvor der er plads til alle. Vi har en overfyldt ordrebog, så der er rigeligt at give sig til. Vi har fart over feltet, men vi har det sjovt imens. Vores kultur er præget af en virksomhed med succes skabt via samarbejde og vilje til succes. Vi har et stort fokus på at skabe den gode arbejdsdag for alle vores medarbejdere. Hos os er der ikke langt fra tanke til handling, og som medarbejder får man hurtigt stor medbestemmelse og vi vil gerne lærer af andre.

Markedet for intelligente kunde- og brugeroplevelser indenfor telefonisystemer vokser, og hos Miralix A/S er der fart på udviklingen af de løsninger, som kunderne efterspørger nu og i fremtiden. Vores kunder er fordelt på virksomheder med 100 + brugere, og en lang række offentlige institutioner. Vi har en tæt dialog med vores kunder i dagligdagen når vi udvikler software og via årlige kundearrangementer.

Se mere på www.miralix.dk

Ansøgning

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at rekrutteringsansvarlige Serina Klejstrup Hedegaard på serina@techparken.dk eller connect og kontakt via linkedin her!

Vi indkalder til samtaler i September, så tøv ikke med at få den sendt afsted allerede i dag. Vi glæder os til at høre fra dig.

P.S.

Miralix ligger kun få minutters kørsel fra afkørsel 58 på E45

Om Business Intelligence udvikler

Vi er et moderne hus med fokus på CI (Continuous Improvement), har et det godt med hinanden socialt. Selvfølgelig har en virkelig god frokostordning, får en sund portion kage og har rigeligt med festlige fællesarrangementer. Vi vægter sundhed højt, hvorfor du vil møde gå-bånd og motionscykler som kontorstole her i huset. Vi har derudover nem og billig adgang til fitness. Vi er meget miljøbevidste hvorfor vi har en ISO14001 certificering og er vores kode med til at nedbringe forbruget på strøm eller hardware bliver det tagget med GreenFootPrint.