HVAD går det ud på?

TechParken er det eneste Skandinaviske karrieresite, der tilbyder dig et kig bag receptionen, så du kan sammenligne de bedste arbejdspladser, jobmuligheder du ikke finder andre steder, adgang til de bedste CV skabeloner og karriere rådgivning fra erfarne headhuntere!

Vi gør job- og projekt søgningen mere spændende, ved at tage på tur hos arbejdspladserne med videohold, lader jobsøgende sammenligne de ting der i virkeligheden er attraktivt ved arbejdspladserne.

Vi samler de bedste arbejdspladser, fortæller dig hvor du kan sende din uopfordrede ansøgning og giver dig indblik i deres kultur, samt et bedre overblik over hvilke steder der matcher dig bedst!

arbejdsplads på sjælland i techparken arbejdsplads i jylland i techparken arbejdsplads på fyn i techparken internationale arbejdspladser i techparken Jobs

HISTORIE

Mange års rekrutteringserfaring viste, at det var nemmere at tiltrække eftertragtet personale til de arbejdspladser der havde en god personale kultur med attraktive fysiske rammer. Det var bare svært at formidle i telefonen og i de klassiske stillingsopslag, uden at komme med for mange floskler.

serina klejstrup hedegaard i techparkenSå derfor besøgte indehaver (som ekstern rekrutterings-ansvarlig) arbejdspladserne og knipsede et par billeder til at friste mulige kandidater, til de stillinger hun skulle besætte for virksomhederne.
Det virkede rigtig godt og da mobil udviklingen var til det, viste det sig at film klip fra arbejdspladsen især kunne få de eftertragtede kandidater til at “se sig selv i stillingen”.

Forretningsplanen blev nedfældet i detaljer og ideen pitchet til en flok investorer i efteråret 2013, men selvom der blev givet tilsagn om funding af større beløb, var tidspunktet ikke helt rigtigt, bl.a. pga. travlhed i andet firma(samt småfolk).
Siden da, har konceptet til TechParken ligget varmt og godt i en stor skuffe hos Indehaveren.

Men i foråret 2017 var flere virksomheder begyndt med selv med at vise billeder og video af deres arbejdspladser og ansatte, der manglede bare en platform der gjorde det muligt for de arbejdssøgende (og nysgerrige) at kunne søge på tværs af deres interesse områder – og konceptet blev søsat.

Sitet TechParken.dk blev lanceret den 01. september 2017. Som det eneste karrieresite i Skandinavien der viser arbejdspladserne frem på denne måde, søger vi konstant at udvikle og forbedre konceptet.

Kan du bidrage med noget værdifuldt i start-up fasen, så kontakt os gerne på mail@techparken.dk

KONTAKT

TechParken IVS

Broholmparken 17

7430 Ikast, DK
Mail@TechParken.dk

 

Techparkens medie kitt